ITALGUSTO

ITALGUSTO De smaak van Italië

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 546 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italgusto. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 18:02 De pizza smaakte goed en service was prima!
25 jun 2022 om 23:41 Eten was heerlijk alleen was een beetje druk dus duurde wat lang, maar daar konden zij niks aan doen.
25 jun 2022 om 23:09 Beste pizzas en pastas!
25 jun 2022 om 19:12 Bezorgtijd was ok. We hadden een te korte bezorgtijd ingesteld. Pizza maken kost ook tijd. Bezorging was prima en vriendelijke bezorger. En de pizza’s ? De pizza’s waren overheerlijk. Vulde ook flink . Kortom het was voor herhaling vatbaar.
24 jun 2022 om 11:12 Prima pizza, prijzen zijn wel behoorlijk gestegen de afgelopen tijd.
23 jun 2022 om 21:08 Pizza was rijkelijk belegd en erg lekker. Bezorging was prima, een vriendelijke bezorger, en het eten kwam netjes en warm aan. Kortom, helemaal top.
19 jun 2022 om 19:09 Was weer super !!
19 jun 2022 om 3:48 Het scampi all'aglio con verdure gerecht was bedorven, dus ik heb het weggegooid. De risotto funghi met spekjes was wel goed en lekker.
12 jun 2022 om 19:44 Pizza’ waren smakeloos en taai.
7 jun 2022 om 9:19 Rijk belegde pizza en heerlijke soep en een snelle bezorging.
27 mei 2022 om 9:34 Over de bezorging geen klagen. Ik had een pizza marinara. Ik moet heel eerlijk zeggen dat hij de vorige keer veel beter was. Als extra had ik ansjovis maar ik kreeg de indruk dat daardoor minder van de andere vis op de pizza zat...
25 mei 2022 om 22:07 Lekker eten. Vriendelijke bezorger