ITALGUSTO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 755 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italgusto. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 19:12 lekkere pasta en pizza’s daar bezorging goed en eten altijd warm
18 mei 2024 om 20:51 Lekker gegeten! Goede pasta, grote portie. Lekkere kruidenboter. Wel vet en zout maar ach voor n keertje ;) bedankt
11 mei 2024 om 20:38 Ook al had 1,5uur van te voren besteld en aangegeven dat de bezorging om 18.30 moest zijn, kwam de bezorger pas om 19.00. Zonder excuses. Jammer dat dit blijkbaar normaal is. Pizza was verder prima.
11 mei 2024 om 7:24 Ondanks langere levertijd zijn we zeer tevreden over onze bestelling. Lekkere warme pizza, goed belegd, heerlijke smaak. Zeer vriendelijke bezorger ook.
5 mei 2024 om 8:00 Het is altijd top als je hier besteld! Ze zijn netjes op tijd, eten altijd warm en van hele goede kwaliteit. Wij bestellen hier altijd
3 mei 2024 om 20:12 Heerlijke pizza’s
3 mei 2024 om 8:15 De bestelling was een beetje te laat, maar hij kwam wel echt goed goed warm aan. Nette bezorger en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt :)
27 apr 2024 om 2:07 Lekker eten, snelle levering, vriendelijk personeel.
12 apr 2024 om 23:14 Altijd top!, alleen had verse knoflook op de pizza gevraagd maar zat er niet op
5 apr 2024 om 18:37 De pasta's smaakte heerlijk en waren superwarm, hier gaan we vaker bestellen
2 apr 2024 om 16:58 Helemaal super!
1 apr 2024 om 21:17 Ik heb gekregen exact wat ik wilde op het moment. Lekker!